Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Σκυλιά στη θάλασσα;

Μερικές απόψεις ανθρώπων που δεν θέλουν τα σκυλιά μέσα στη θάλασσα και τα αντεπιχειρήματα για να πείσουν ακόμα και τους πιο δύσπιστους ή απλά τους μη ενημερωμένους σχετικά με τα κυνοφιλικά.


-Το σκυλί μπορεί να τα κάνει μέσα στη θάλασσα.
-Όχι, το σκυλί δε μπορεί να το κάνει αυτό όσο και να θέλει γιατί δεν του το επιτρέπει ο μηχανισμός του εντέρου του.


-Το σκυλί είναι άρρωστο/βρώμικο/έχει τσιμπούρια/κτλ.
-Τα ιδιόκτητα σκυλιά ως επί το πλείστον, καθώς και τα αδέσποτα σκυλιά που φέρουν λουράκι φιλοζωικής, είναι εμβολιασμένα. Τσιμπούρια επίσης, υπάρχουν και στην άμμο ή στα γρασίδια. Ακόμα κι αν το σκυλί είναι ανεμβολίαστο, η πιθανότητα να κολλήσεις κάτι είναι μικρότερη από το να κολλήσεις αφροδίσιο από τη διπλανή σου που κάνει μπάνιο με μισό μαγιώ.


-Είμαι αλλεργικός.
-Η ύψιστη μούφα. Αν αλλεργικός σημαίνει ότι κινδυνεύεις από το σκύλο που κολυμπάει 10 μέτρα μακριά σου, τότε θα έπρεπε να φτερνίζεσαι συνέχεια, καθώς τρίχες ζώων και ανθρώπων υπάρχουν παντού γύρω μας. Εγώ ξέρω πως οι αλλεργικοί δεν μπορούν να χαϊδέψουν ή να μείνουν για πολλή ώρα στον ίδιο χώρο με σκύλο ή γάτα. Αν κάνω λάθος, διορθώστε με.


-Μπορεί να με δαγκώσει.
-Ναι μπορεί. Αν ο ιδιοκτήτης είναι κανένας βλαχοκάγκουρας που συνήθως ακολουθείται από κάτι πιτμπουλοειδές.
Αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι, όχι. Αν υπάρχει ιδιοκτήτης που θέλει ο σκύλος του να απολαμβάνει τη θαλασσινή δροσιά, είναι συνειδητοποιημένος και αγαπάει το σκύλο του, ώστε δεν τον κάνει φονιά. Τα αιμοβόρικα σκυλιά είναι συνήθως δεμένα και ξεχασμένα σε χοντρές αλυσίδες.


-Μα κολυμπάνε και μικρά παιδιά εδώ.
-Και τι σημαίνει αυτό; Πιθανόνερα να μην ξέρουν να σας απαντήσουν, οπότε θα το γυρίσουν σε μία από τις παραπάνω ερωτήσεις.


Το κολύμπι είναι τόσο διασκεδαστικό, όσο και απαραίτητο για τους σκύλους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου